x
Mike Andersen

Mike Andersen
Musikhuset Aarhus
D. 23.11.2017 Kl. 20:00

Bluesdjævelen er tilbage

Der er lagt op til funky soul og bluesrock, når et af Danmarks stærkeste blues-navne besøger Musikhuset Aarhus med et nyt albu i ryggen.

Mike Andersen udsendte den 28. oktober 2016 sit syvende album 'Devil is Back'. Det nye album præsenterer en sammensmeltning af svedig blues, soul og rock, en mere rå og udfarende vokal og fængende melodier, som giver Mike sin egen plads i et ellers traditionsbundent felt. Mike har løsnet grebet lidt og lukket både andre sangskrivere og en produceren Mads Michelsen ind i sit univers. Sangene er for nogles vedkommende blevet til i det amerikanske musikmekka Nashville. Mike har bl.a. skrevet duetten ’This Time’ sammen med Heather Bond, som er internationalt anerkendt sangskriver - og så er det lykkes at få selveste Joss Stone med på duetten!

Et kendetegn for Mikes mange udgivelser er, at der på hver enkel udgivelse er blevet lagt en ny sten til stien, hvor nye hjørner af soul, blues, roots og rock er blevet betrådt. På samme måde er det syvende album på imponerende vis blevet til, inden Mike har rundet de 40 år. Det er et helt egent lydende album, og en helt anden proces har ligget til grund for dette album end på de forudgående seks.
 
Det er et album - og live koncerter - med nerve, nærvær og liv.

Line-up live er:
Mike Andersen, voc, gui
Johs. Nørrelykke, gui, voc
Kristian Kold, bas, voc
Kristian Fogh, keys, voc
Jens Kr. Dam, trommer, voc

Arrangør: Musikhuset Aarhus