TÅRN

TÅRN
Kedelhuset
D. 22.09.2017 Kl. 20:00


TÅRN - support: Choice Dealing DimaFredag 22. september kl. 20.00 - dørene åbnes kl 19.00

Stående koncert i Kedelhuset

Billetpris: kr. 140,- inkl. gebyr. / unge u/ 25 år kr. 75,- inkl. gebyr

Varighed: Ca. 60 minutterDen fynske trio Tårn har på blot et år udgivet to anmelderroste album 'Ud Ad Mit Vindue' og 'Velkommen Indenfor'. Det har givet dem fortjent medvind på de danske radiostationer, men Tårn har også vokset sig til et selvsikkert liveband. Med forsanger Erik Apollo i front tryllebinder bandet publikum med sange, der er 'gjort af et stof, som kan få pigeøjne til at stråle og drengehjerter til at banke' (Soundvenue).'Tårn vinder på den originale-front [...] brandvarme guitarer'

*****

5 stjerner i GAFFADebutalbummet var nomineret til GAFFA Prisen som Årets Danske Rockudgivelse, ligesom singlerne 'Solskin Over Tage' og 'Du Tror, Du Ser' har solid medvind på P6 Beat og P4.Erik Apollo, Daniel Scheffmann og Hans Henrik Thomsen hviler bestemt heller ikke på laurbærerne på livefronten. Knap er forstærkerne slukkede og trommestikkerne lagt på skindet i studiet, før trioen er klar til blandt andet at besøge Kedelhuset i Silkeborg.'TÅRN formår at trække tråde fra den danske nationalsørgmodighed i "Dansevise" over indie-melankolien hos Love Shop-og ud af disse væve deres egne selvstændige sange. Ikke kalkeringer, men selvstændige realiseringer i arrangementer, der ganske vist trækker på amerikansk indie og britisk shoegazer, men samtidig finder sin helt egen nordiske skønhed'.

- Ralf Christensen, Politiken.'De fynske debutanter holder virkemidlerne i et sikkert jerngreb og formår at dosere dem med så megen snilde og melodisk tæft, at man som lytter hellere end gerne svæver med dem - på gentagne flyveture ud af drengeværelsets åbne vindue'.

- Mads Hendrich, Berlingske''Velkommen indenfor' sætter fornyet lyrisk fokus på de romantiske aspekter, bandet allerede har demonstreret, at de excellerer i. Albummet repræsenterer slet og ret godt pophåndværk, og i selve kvaliteten af dette håndværk lever kunsten'.

- Anders Cold, SoundvenueChoice Dealing Dima

Aftenens opvarmningsband er et brændvarmt navn på den silkeborgensiske scene lige nu. En pris fra festivalen Nye Hede Rytmer satte dem i stand til at gøre første EP færdig. Siden debuten i 2015 er det kun gået frem for bandet, som nu spiller på Kedelhuset for første gang. Men i DR's Karrierekaninen er de allerede et kendt navn. Her får de denne præsentation med på vejen: Kombinerende og eksperimenterende Pop/Rock musik med kant og festlige funk tendenser.