x

PÅSKEROCK PÅ OSCAR BAR
OSCAR NIGHTCLUB + BAR
D. 15.04.2017 Kl. 23:00


-Dato: Lørdag d.15 April 2017

-Hvor: Oscar Bar

-Tid: 22.00 - 05.00


22.00-24.00 HALV PRIS I BAREN


MOJITO

KUN: 50 kr


Vælg mellem


Alm mojito ????

Jordbær mojito ????

Mango mojito????


Kl.23.00

Double Up Starter festen op med gode ørehængere.


Kl.ca 01.00

KINGS OF ROCK Live


Billetter i døren på selve aftenen : 80,-


__________________________________________________________LIVE ON STAGE ----KING’S OF ROCK / DOUBLE UP .. AKUSTISK LIVE

___________________________________________________________

Kings of Rock


Kings Of Rock leverer absolut den fedeste fest – i allerhøjeste grad !


Musikerne i Kings Of Rock har bl.a. spillet i bands som Mercyful Fate, Cornerstone, Zauce, og Blink, og har turneret verden over med Metallica og Nickelback – helt over til Jerry Lee Lewis – for det ikke skal være løgn.


Kings of Rock spiller den fede rock på den helt rigtige måde – med de mest sublime rockmusikere man overhovedet kan opdrive i dette land – og det med den skarpeste og mest toptunede rocksanger man kan

forestille sig.


I får de fedeste numre fra bl.a. AC/DC – Guns’N Roses – U2 – Aerosmith – DAD – Kings Of Leon + et fantastisk Michael Jackson Medley – à la Kings Of Rock!

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=w6pK41ePx6A


MEDLEY:

https://www.youtube.com/watch?v=klNffO1PpAE
? ? ? ?? ? ? ?? ? ? ?? ? ? ?

DOUBLE UP

Til at varme os alle sammen op har vi de lokale drenge fra DOUBLE UP på scenen, som nok skal sørge for at vi får en fest i gang ?


Double Up er en akustisk duo, som har etableret sig inden for de seneste tre år, bestående af Michael Fisker og Rene Mouritsen fra Mors. De to musikere har gennem en længere årrække spillet sammen i andre sammenhænge og blev enige om at prøve den akustiske genre sammen. Duoen spiller hovedsagligt på Mors, i Thy og i Salling.


Rene Mouritsen, guitar og vokal, er lige nu også aktuel i flere lokale bands som R.A.S.K, Trio 413 og Mousen. Derudover har han startet sit eget lydfirma Pipe Sound og har blandt andet lavet lyd til kunstnere og bands som Marie Frank, Zindy Laursen og Danser med drenge.


Michael Fisker, guitar og vokal, har en fortid i flere lokale bands på Mors. Et familieliv med to små børn samt håndbold på divisionsplan betyder dog, at det har været nødvendigt at prioritere. Michael Fisker koncentrerer sig derfor i øjeblikket rent musikalsk om den akustiske duo. Double Up spiller pop/rock, og numrene er en blanding af nyere musik og klassiker.


__________________________________________________


- Man skal ankomme inden kl. 24.00, når man booker bordpakker.


? Kontakt os via sms eller opkald på 30550037


Adgangskrav:18+ husk gyldigt billede-ID + højt humør


Varighed: 6 timer