x
BLONDAGE + Support

BLONDAGE + Support
Bygningen
D. 21.10.2017 Kl. 21:00

Den 21. april udgiver Blondage deres nye single “Stoned” - en badass kærlighedssang, perfekt som soundtrack til sommeren. Sangen beskriver en sommerdag ved poolen set gennem øjnene på en omtumlet, kærlighedsramt pige. Den unikke lyd og stemning fra duoen Blondage er på perfekt vis smeltet sammen på dette solrige nummer med en legende produktion fyldt med attitude. Bandet annoncerer desuden en efterårsturné i Danmark.

Blondage er den danske popduo Esben Andersen og Pernille Smith-Sivertsen. Esben har skrevet og produceret elektronisk musik i næsten 10 år. Han startede med Rangleklods som et soloprojekt, men har også samarbejdet med blandt andre Mads Damsgaard (Reptile Youth) i deres fælles band Slow Celebration. Da han studerede Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet, mødte han Pernille, og de fandt hurtigt ud af, at de havde det samme syn på æstetik. Pernille blev en del af Rangleklods i 2012 og tilføjede en enormt interessant kontrast til Esbens vokal og tog også styring på bandets visuelle udtryk. I 2015 udgav de “Straitjacket”, der blev deres sidste album som Rangleklods. De vil fremover lave musik under navnet Blondage.

Med navneskiftet til Blondage fuldfører Esben og Pernille nu transformationen fra det legesyge soloprojekt, Rangleklods startede som, til den elektroniske popduo, de er i dag med tusindvis af fans over det meste af verden.