x

Allan Olsen - Solo
ALFA Vesthimmerlands Musikhus
D. 09.11.2017 Kl. 20:00

Allan Olsen – Solo – 2017.

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. I hvert fald som solist I ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum. Med få og enkle virkemidler.

Fire år efter den succesfulde udgivelse, JØWT, der solgte til både guld og platin, udgiver Olsen i dette forår sit i alt nittende album, HUDSULT. - Et dobbelt-album der genremæssigt spænder over hård rock, til folk og rap.

I 2015 debuterede Allan Olsen som forfatter, med den meget roste erindringsbog, Tilfældigt Strejfet. Tilfældigt Strejfet, fik pressen til at tale om passager af Hemingway’sk styrke. Bogen er en hæsblæsende karusseltur gennem Allan Olsens opvækst i små kår, ungdomsoprør, og hans spæde start som sangskriver. Tilfældigt Strejfet fik ved udgivelsen en varm modtagelse i pressen, og var fra starten en bestseller.

De seneste par år har Allan Olsen afholdt en lang række solo-koncerter, samt en omfattende Danmarksturne sit femmands-band, I efteråret,2016.

Allan Olsen’s live-repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af alskens genrer, fra rock, punk til folk, rap, og a capella,

Ingen danske sangskrivere nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen.

Efter 19 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Allan Olsen altid garant for et sjældent højt niveau, ved sine optrædender.

Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit dejlige publikum…


Nummererede siddepladser.

Læs mere