x
Sing Sing Sing

Sing Sing Sing
Sønderborghus
D. 26.10.2017 Kl. 20:00

Siddepladser
Mulighed for tilkøb af koncertmenu - kontakt Cafe´en på 27 90 81 52
Fra starten, at have været tænkt som en lille, hyggelig efterårsspøg, har Sing Sing Sing gennem længere tid, udviklet sig til et seriøst arbejdende og temmeligt unikt kollektiv af sangere, musikere og sangskrivere, der i dag kan kigge tilbage på mere end 150 succesfyldte koncert-optrædener i hele Danmark og som forrige år kunne udgive det meget roste debut album, the Crossover.
Ingen herhjemme lyder som - eller kan sammenligne sig, med dette underholdende band, der som få, på den danske scene, formår at forene gammel elsket musik med ny - selv skrive klassisk funderede, men nye vokalbaserede ørehængere, og derefter servere blandingen på en charmerende og afvæbnende facon.
Sing Sing Sing består af Alex Nyborg Madsen, Sascha Dupont, Søren Jacobsen, Lonnie Kjer og Ivan Pedersen, der alle deltager i skabelsen og udviklingen af efterårets nye repertoire - til album og koncert. Et repertoire der, vanen tro, også vil indeholde gruppens nyfortolkninger af udvalgte, skattede hits fra de seneste 50 år. De 4 sangeres kendte stemmer skaber sammen Sing Sing Sings klanglige særpræg, og Sørens flotte guitararbejde indrammer det hele på fornemste vis, sammen med resten af musikerholdet.

Kørestolspladser sælges som alm. billet
På spilledagen kun direkte salg
Varighed ca. 2 timer
Læs mere på www.sonderborghus.dk