x
Sommer Jam På Residensen - Jacobsen & Sjakket

Sommer Jam På Residensen - Jacobsen & Sjakket
Residens Møen
D. 18.08.2017 Kl. 19:30

Ståpladser.

Prisvindende og aldeles indlevende dansk musik.
“Jakobsen”, bearbejder med personlig indsigt og vedkommende ????lair, de mere personlige oplevelser og indtryk fra livet... ofte i, smukke, kærlige, humoristiske, melankolske tekster og altid, med “et glimt i øjet”.
Jarl Jakobsen der forlængst har etableret sit talent indenfor akustisk folk, blues og rock-musik...
har med sine seneste albums, “ALENE” (dansksproget solo) og “GIGANTER” (Jakobsen og Sjakket)
endnu engang formået at skabe et personligt og bevægende univers, hvor han gang på gang viser at mestre de sirlige og nuancerede tekster.
Tekster... der for “Jakobsen” selv, ofte tager udgangspunkt i egne oplevelser, men hvor vi som lyttere gang på gang kan nikke genkendende til problemstillingerne og den evige forundring over de smukke og skæve fragmenter af oplevelser, der gør livet, i sin helhed.
P.t. er “Jakobsen” aktuel, med sit seneste solo udspil på dansk, der er blevet til albummet “ALENE”.
Et album der indeholder et sandt overflødighedshorn af spændende tekster spundet omkring smukke
og finurlige melodier. Alt sammen pakket ind i en fantastisk “nede på jorden & levende” produktion, der endnu engang er resutaltet af det tætte samarbejde som “Jakobsen” har, med -
Ronni Øhlers Hauptman, fra Villa Ø.P. Studio.
Der ud over er “Jakobsen” også aktuel med blandt andet “GIGANTER” som er “Jakobsen & Sjakkets” seneste studie-album og til lyttere, med hang til det mere “internationale”, er Jakobsens engelsksprogede solo album “Fragment” at ????inde i det store bagkatalog.
Maj 2017, modtog Jarl Jakobsen, Folk/talent prisen “ÅRETS HELGE 2017”, tildelt af
- ”Helge Arildsøs Mindefond”.
Hen over sommeren og efteråret 2017, vil du kunne opleve “Jakobsen” på en masse musik-festivaller og kulturbegivenheder i hele landet, ligesom Jakobsen også vil levere musikalske oplevelser på de mere intime venues.
“Jakobsen” kan opleves både solo eller i samspil med en masse af hans mange musikalske venner og kollegaer fra hele Danmark

Dørene åbnes kl. 16.15

Der kan købes drikkevarer under koncerterne.

Kørestolspladser sælges hos Ticketmaster på tlf: 7015 6565.

Læs mere