x

Piano Night v. Esben Just M. Kristian Jørgensen & Boogie-Lasse
Bartof Station
D. 10.07.2017 Kl. 21:00

VIGTIG INFORMATION VEDR. BILLETSALG:

Online billetsalg slutter en time før koncertstart, men der vil også altid være få billetter til salg i døren.

Copenhagen Jazz Festival 2017

Piano Night? Ja, en aften hvor pianisterne Esben Just, Lasse “Boogie” Jensen og Kristian Jørgensen stimler sammen om det nystemte flygel og imponerer hinanden, sig selv og publikum - ikke nødvendigvis i den rækkefølge.Der vil blive spillet nyt og gammelt, sammen og hver for sig, i dur og i mol. Den vil kort sagt blive fyret af, så enhver tanke om at sommeren endnu ikke har vist sig fra sin bedste side, vil blive erstattet med glæde og taknemlighed over, at man kan få lov at opleve Piano Night på Bartof Station!

KONCERT & MAD:

I forbindelse med denne koncert kan du vælge at købe billet til koncerten alene eller vælge mellem følgende tre billettyper, der inkluderer koncert og mad:

Chili con Carne: Økologisk oksekød. En dejlig krydret ret, der serveres med ris, creme fraiche, grønt, brød & smør. Retten er ikke voldsomt stærk, så du kan vælge ekstra chili ved ankomsten.

Tapas: En dejlig tallerken med forskellige pølser, oste & pate + grønt, brød & smør.

Vegetartærte: Dagens tærte m. salat.

Hvis du bestiller mad, skal du kommesenest1 time før koncertstart. Vi tilladerIKKEspisning i koncertsalen under selve koncerten af respekt for musikerne og hinanden.