x
The White Album

The White Album
Tapperiet
D. 25.11.2017 Kl. 21:00

De tre venner i The White Album, Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø er gået i gang med forberedelserne til deres efterårstour.

Der er kommet nye strenge på guitarerne, Toyota'en er rengjort og de tre fuldskæggede mænd glæder sig til gode snakke på bagsædet, tour-morgener i sommerhuset med lyden af sydende bacon i baggrunden og akustiske aftener med deres elskede fans. Essensen af bandhygge, hvis du spørger drengene selv.

” Vi har haft et travlt år med udgivelsen af vores seneste album og en lang tour med vores fantastiske backup musikere, men ovenpå en intens periode har vi også haft brug for at finde tilbage til vores kerne. Tilbage til der hvor det startede med akustiske koncerter, trio set up og glæden ved at være tre gode venner, der er på landevejen sammen”, udtaler Frederik Vedersø.

The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i 2011-12, hvor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i baggagen og en stak sange komponeret i sommerhuset i Jylland. Sange der skulle kunne stå alene, helt nøgne for sig selv. uden den store produktion udenpå. De seneste 4 år er bandet blevet udvidet på alle måder - flere musikere, større produktioner, mere gear og produktionerne omkring pladeindspilningerne udviklede sig større og mere voluminøst, men nu er bandet klar til at finde ind til sig selv igen på efterårets tour, komme ind til kernen af hvem de er som band, nemlig tre virkelig gode venner, der elsker at drage ud på landevejen sammen.

“Vi savnede lidt “at komme hjem” til udgangspunktet som blot var os tre og nogle guitarer rundt om en mikrofon, så vi tager rundt i hele landet og spiller de her trioshows med numre fra alle tre plader, samt et par helt nye ideer som skal prøves af inden vi kaster os ud i en ny plade”, forklarer Jakob Eilsø.

Spørger du bandet hvad publikum kan forvente af de kommende shows, svarer de enstemmigt: guitarnørderi, gode fortællinger og hyggelige stunder en masse. Alt det som drengene selv elsker og glæder sig til at opleve når de til november og december drager på landevejen igen og i forbindelse hermed giver koncert på Tapperiet.

Ståpladser
Dørene åbner kl.20:00

Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu