x
Andrea Pellegrini Og Thea Vesti

Andrea Pellegrini Og Thea Vesti
Faaborg Museum
D. 02.08.2017 Kl. 19:30

Andrea Pellegrini og Thea VestiOnsdag den 02. August 2017 kl. 19.30

Unummererede siddepladserAndrea Pellegrini, mezzosopran

Thea Vesti, guitarStormfulde romancer er sammensat af kærlighedssange af Granados, Vivaldi og Dowland i passionerede møder med Nina Simone, Jeff Buckley, Stevie Wonder og The Beatles.

Musikken beskriver alle kærlighedens facetter, fra den dybeste sorg over at miste til den største hengivende glæde, - oplevet i komponistmøder på tværs af århundrederne; En tidsrejse i kærlighedssange komponeret igennem 400 år.Andrea Pellegrini er en af Danmarks mest efterspurgte og anmelderroste mezzosopraner, både i operaer og på den klassiske scene. Debuterede på Det Kongelige Teater som Rosina i Rossini's "Barbereren i Sevilla". Har modtaget kritikerprisen og var Reumertnomineret som årets sanger i 2015.

Thea Vesti er uddannet klassisk guitarist fra solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium og fra Escola Superior de Musica de Catalunya, Barcelona. Thea er en meget aktiv kammermusiker i ensemblerne Lydenskab og Den Danske Guitarkvartet.

Andrea Pellegrini og Thea Vesti er begge drevet at et ønske om at trække den klassiske musik ud i nye sammenhænge. Sammen og hver for sig har de lavet en række koncerter og projekter, der skaber møder mellem kunstarter og genrer.www.faaborgmusikforening.dk