x

Vegas Sangskat - Beats & Bølger
Mødested: GoBoat
D. 31.08.2017 Kl. 17:30

Christian Hjelm, Charlotte Munck, Vegas Husorkester mfl.

Bemærk tidsplan:
17:30 - Mødetid hos GoBoat (Islands Brygge 10, 2300 KBH S)
18:00 - udsejling
19:00 - koncert
20:00 - tilbage hos GoBoat

Som noget nyt præsenterer vi i år - i samarbejde med Vegas Sangskat – fællessang inde under Langebro! Kom og vær med til at fylde Langebros store hvælving med fællessang akkompagneret af Vegas husorkester samt Christian Hjelm, Charlotte Munck m.fl.
Vi sørger for sanghæfter til alle - og temaet for aftenens fællessange kredser om København og dens kanaler. Mon ikke der også sniger sig et par sensommersange med…

Billetten inkluderer en 2 timers sejltur og en koncertoplevelse med din yndlingskunstner.
På aftenen møder du ind hos GoBoat på Islands Brygge 10, 2300 KBH S. Her bliver du mødt af en af vores flinke medarbejdere, som viser dig på plads i en af vores både.
Du kan købe lækre drikkevarer hos os - men du er også meget velkommen til at tage dine egne med, ligesom du også skal være mere end velkommen til at tage mad med. Alle både er udstyrede med redningsveste, og alle må sejle vores både, da de maks. kan sejle 6 km/timen.
Tag gerne et kig på vores hjemmeside www.goboat.dk for lige at se, hvad vi er for en størrelse. Her kan du også finde svar på de mest gængse spørgsmål.

BEATS & BØLGER er vores koncertkoncept, hvor vi tager dig med ud i Københavns Havn og Kanaler for at præsentere dig for flydende koncerter under åben himmel.
Med byens liv og lys som kulisse kommer vi for tredje år i træk gennem 5 koncerter til at udforske byens egen akustik. Med musikken saligt vuggende for ørerne, kommer du til at se byen fra en helt ny vinkel; og pludseligt er der noget vildt poetisk over en nedlagt fabrik eller en husbåd i vandkanten...

Med Beats & Bølger kommer du helt tæt på musikerne og den levende musik. Vi har udvalgt skønne og uudforskede områder i Københavns Havn, hvor omgivelserne, vandet og det sociale i at være sammen om noget smelter sammen med musikken, mens solen går ned over byens bygninger.
I år præsenterer vi et nøje udvalgt musikprogram på tværs af genrer, så hvad enten du er til fællessang, pop, spoken word, folklore eller elektronisk musik - så skal du være velkommen!

Unr. siddepladser.

Se mere på www.goboat.dk