TOTO - 40 Trips Around the Sun Tour - UDSOLGT/VENTELISTE

TOTO - 40 Trips Around the Sun Tour - UDSOLGT/VENTELISTE
Forum Copenhagen
D. 17.02.2018 Kl. 20:00

Såfremt der ikke er flere ledige billetter kan du skrive dig på vores venteliste: TRYK HER.

TOTO kommer til Danmark
Til næste år har TOTO 40 års jubilæum, og det fejrer det legendariske band med et nyt album, 40 Trips Around The Sun, og en verdensturne af samme navn, der blandt andet bringer dem til Forum i København lørdag d. 17. februar.
TOTO har gennem fire årtier leveret deres karakteristiske og eventyrlige fusion af pop, rock, funk, soul, jazz og blues. I 2018 får det danske publikum muligheden for at synge med på gamle såvel som nye hits, når de indtager København på deres 40 Trips Around The Sun Tour. Denne tour vil blive den mest omfattende til dato og starter til februar, hvor Forum lørdag den 17. februar lægger hus til et brag af en aften.
Tallene taler for sig selv: TOTO er stadig rasende populære, her snart 40 år efter de bragede ind på rockscenen med deres selvbetitlede debutalbum. ”Hold the Line” var gruppens første store hit, som siden blev fulgt op af ”Rosanna” og megahittet ”Africa”. De har solgt over 40 millioner albums og været nomineret til utallige Grammy-priser hjemme i USA.
TOTO kan både som band og individuelle musikere høres på mere end 5000 albums. Sammenlagt har de solgt over en halv billion eksemplarer, og det er meget få bands der har sat så tydelige spor på musikindustrien, som Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro og Joseph Williams har.
TOTO forbliver et af de topsælgende og mest turnerende bands på verdensplan. De bliver ved med at transcendere standarder, der er sat af musikindustrien, ved at være synonym med musikalsk troværdighed. TOTO er definitionen af popkultur og et af de 70’er bands som har udholdt de skiftende trends og stilskift og derved har haft en karriere med en verdensomspændende fanbase som tæller flere generationer.


Dørene åbner 18.30
Kørestolspladser sælges via Ticketmasters servicecenter på tlf. 7015 6565

Se mere på
www.totoofficial.com/
www.facebook.com/icoconcerts
www.concerts.dk