x

The Kilkennys
Trommen
D. 02.03.2018 Kl. 20:00


The KilkennysDato: Fredag d. 2. marts 2018 kl. 20.00Irsk folkemusik i verdensklasse, der emmer af både tradition og fornyelse

THE KILKENNYS har formidlet musik i folk- og balladegenren siden 1998, og de leverer et forrygende show, der emmer af både tradition og fornyelse. De fører på fornem vis arven efter The Dubliners og The Clancy Brothers videre og turnerer flittigt i Europa og USA.

THE KILKENNYS er dannet af skolekammerater og opkaldt efter bandmedlemmernes elskede by Kilkenny i det sydøstlige Irland. Orkestret består i dag af de to originale medlemmer Davey Cashin (vocal, mandolin, banjo, guitar, fløjte) og Tommy Mackey (bas, akustisk guitar, vokal) samt Robbie Campion (banjo, guitar, mandolin, vokal) og Mick Martin (irsk tromme, irsk sækkepibe, fløjte, guitar, vokal).

Orkestrets repertoire er en blanding af klassiske irske ballader og egne sange. THE KILKENNYS har skabt unge og moderne udgaver af den traditionelle irske folkemusik, men har samtidig formået at bibeholde sjælen i musikken, så den favner bredt.
Trommen

Nummererede siddepladser

Varighed ca. 2 timer inkl. pause

Kørestolspladser købes på nettet.

Spørgsmål vedr. billetkøb henvendelse til Trommens adm. tlf. 48495350

Billetsalg med personlig betjening i Trommens foyer ½ time før forestillingsstart

Mere info se www.trommen.dkBilletkøb: trommen.billetten.dkTrommen

Bibliotekstorvet 1

2970 Hørsholm

Tlf. 48495350Garderobe i kælderen

Billetten byttes ikke og tages ikke retur