Michael Falch

Michael Falch
RemisenBrande
D. 09.03.2018 Kl. 20:00

Michael FalchDato: 09. marts 2018 kl. 20.00

Dørene åbnes kl. 19.00Nummererede siddepladserDet er igen blevet tid for topaktuelle Michael Falch at tage på en af sine intime, akustiske soloturnéer, og igen stiger Michael af toget i Brande, for at give koncert, i den over 100 år gamle togremise.

Den danske rockveteran medvirker i årets udgave af seersuccesen Toppen af Poppen på TV2, og under en heftigt rockende periode med sit band udsendte han sidste år det dristige, moderne album, 'Pludselig alting samtidig', der blev lovprist overalt og præmieret af Statens Kunstfond som et af årets vigtigste albums.

I foråret 2018 gælder det Michaels solo-optrædener. Og her er det igen lykkedes Musikforeningen www.branderocker.dk i samarbejde med RemisenBrande, at trække Michael til Brande.

Michaels solokoncerter er gennem mere end 20 år blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet i sange, hvoraf flere er blevet en del af den danske sangskat - tænk bare på, "Mød mig i Mørket", "I et land uden høje Bjerge", "Superlove", "Ud af Mørket" og "Den Eneste i Verden".<<Arrangør: www.branderocker.dk & RemisenBrande