Seth Walker – LYT NYT
Pavillonen Pavillonsalen
D. 09.03.2018 Kl. 20:00

Endnu en gang tilføjer vi vores LYT NYT program et internationalt strejf med en den anerkendte amerikanske roots musier Seth Walker.
Amerikanske Seth Walker er igennem de sidste 10 år blevet anerkendt i hjemlandet som en innovativ og moderne budbringer af klassisk amerikansk rootsmusik, og hans popularitet er støt stigende, ligesom hans pladesalg, der med hans seneste album ”Gotta Get Back”, har taget nye højder og bragt ham ind på de toneangivende amerikanske roots musik hitlister.
Seth Walker er oprindeligt fra North Carolina, men har rejst som en nomade rundt til USA’s store musikbyer. Han opholdte sig i mere en 6 år i Austin i Texas, tilbragte 4 år i Nashville og har for øjeblikket base i både New Orleans og New York, men er for det meste på turné og rejser mere end 250 dage om året over hele verden, enten med sin trio der fra tid til anden udvides med en musiker eller to eller også med The Wood Brothers som han optræder med fra tid til anden. Seth Walker har aldrig lagt skjul på at han har hentet mest inspiration fra folk som T-Bone Walker, B.B. King og Snooks Eaglin, men hans musik og som den kan høres på ”Gotta Get Back”, er et skønt og inspirerende mix af blues, gospel, pop, R&B, rock’n’roll og et stænk country!

Vi ses i Pavillonen

Pavillionsalen Unr, siddepladser ved caféborde

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 125,- kr. / i døren 150,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 50,-. Gyldigt ID medbringes.
LYT NYT kort kr. 300,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk