Dizzy Mizz Lizzy & C.V. Jørgensen + Sko/Torp

Dizzy Mizz Lizzy & C.V. Jørgensen + Sko/Torp
Østre Anlæg
D. 22.06.2018 Kl. 16:00

Fredag den 22. juni 2018 er datoen, hvor ROCKBÆK vender tilbage til trærødderne i Østre anlæg i Holbæk til en af Danmarks smukkeste udendørs Live Venues.

Hos arrangøren – foreningen ROCKBÆK – er vi rigtig glade for at vende tilbage til Østre Anlæg hvor ROCBÆK blev født. Tilbage til parken der oser af rockhygge blandt belyste træer og den smukke sø som løfter en rockkoncert til noget helt ekstraordinært … dem der har oplevet ROCKBÆK i Østre Anlæg ved hvad vi taler om.
Men også musikken bliver noget helt ekstraordinært med to af de største danske rocknavne i en vis kaliber. ROCKBÆK er stolte over at kunne præsentere Dizzy Mizz Lizzy som i 2018 er pladeaktuelle med nye sange, men hvor publikum selvfølgelig ikke bliver snydt for de gamle rockklassikere.
Derudover kan ROCKBÆK også præsentere ikke mindre end en af Danmarks største sangskrivere, nemlig selveste C.V. Jørgensen, som efter en pause på 8 år har fået lysten til at spille koncert igen.
Det bliver en stor rockkoncert i en lille oase midt i Holbæk by, hvor stemningen nærmer sig det intime, samt en oplevelse der mere end bare en almindelig koncert.

Rock`N`Relax billet:
Oplev Dizzy Mizz Lizzy og C.V. Jørgensen med Rockhygge i helt specielle loungeområde i afslappet omgivelser tæt på søen i de smukke rammer i Østre Anlæg. Med Rock`N`Relax billet har du adgang til aflukket område med fri blød bar med øl/vand, vin og kaffe under hele arrangementet.
925,00,- + gebyr

Dørene åbner kl. 16:00
Varighed: 8 timer
Ståplads

Kørestolspladser inkl. 1 ledsager. Sælges via Ticketmaster Servicecenter, tlf: 7015 6565.
Ledsager skal kunne fremvise gyldigt ledsagerbevis
Der findes ingen kørestolsrampe.
Alle priser er ens for børn og voksen - (uanset alder)

www.rockbaek.dk
Facebook