x

Nytårskoncert I Sct. Bendts Kirke
Opsamlingssted - Parkeringspladsen
D. 27.01.2018 Kl. 14:30

Nytårskoncert i Sct. Bendts KirkeDato: 27. januar 2018 kl. 14.30

Unummererede siddepladserLørdag d. 27. januar kl. 15:30 er der nytårskoncert i Sankt Bendts Kirke med Københavns wienertrio. Ensemblet består af Jan Rohard, violin, Niels Erik Clausen, cello og Peter Hougaard. klaver.

De 3 musikere mødte hinanden i Tivolis Promenadeorkester, hvor deres fælles glæde ved den lette klassiske musik, fik dem til etablere trioen i 1995.Repertoiret er meget bredt: fra fejende wienervalse, og små intime melodier til fyrige czardas og vilde virtuoserier. Komponistnavne er bl.a. Strauss, Kalman, Lumbye og Lehar, og dermed er det jo næsten røbet, at Radetzky March og An der schönen blauen Donau naturligvis er på programmet.Efter i 2017 lokalt at have spillet med stor succés i hhv. Fensmark Præstegård og på Næstved Kaserne, glæder trioen sig til atter at drage mod Midtsjælland i 1918.

Jan Rohard er til daglig violinist i DR-symfoniorkestret

Peter Hougaard er organist i Hørsholm Kirke og tilbagevendende keyboard-spiller på Det Ny Teater, Nørregadeteatret i Maribo m.fl.

Niels Erik Clausen har efter mangeårigt virke som freelancemusiker ved hovedstadens symfoniorkestre og teater ditto valgt at hellige sig kammermusik og arbejdet i trioenVarighed: 3,5Arrangør: AOF Næstved & SusålandetKøbenhavns Wiener Trio

Wienerkoncert

Sct. Bendts Kirke i Ringsted

Der serveres en forfriskning