x

Steffen Schackinger Band - LYT NYT
Pavillonen Pavillonsalen
D. 14.04.2018 Kl. 20:00

En Guitarist i verdensklasse der bevæger sig i grænselandet mellem Jimmi Hendrix, Van Halen og Dizzy Mizz Lizzy – så hvis du er til Rock så er der her noget for dig …

Med millioner af visninger på youtube, et verdensomspændende tour-CV og international anerkendelse har Steffen Schackinger for længst cementeret sit navn på den internationale musikscene som en guitarvirtuos i absolut særklasse.

På sit nyeste album "Fire Dance" fra december 2016, tager han sin instrumentale guitarmusik til nye højder. Han kombinerer suveræn præcision og timing fra sin klassiske uddannelse og baggrund med den hårdere rocks kompromisløshed og vildskab.

Dette er kompositions-musik og guitarspil på uhørt højt niveau og denne musik fås kun yderst sjældent i Danmark.

Forgængeren til ”Fire Dance” var med til at sikre Steffen Schackinger en 15. plads på Guitar on the Edge’s prestigefyldte top 50 over verdens bedste guitarister i 2010. Og siden har han spillet clinics overalt i Europa og Asien.

Efter de første koncerter i foråret 2017 efterlod bandet publikum i en tilstand af totalt overgivelse. Citaterne fra bl.a. de sociale medier er sjældent hørte:

“en ud-af-kroppen-oplevelse...”
“et teknisk overskud af nærmest bibelske dimensioner...”
“et minde for livet...”
“uhørte 6 stjerner + en raket til at hente flere ned med...”
“sublim teknik blandet med en musikalitet der får ørene til at smelte...”

Fyns Stiftstidende: “Det står hævet over enhver tvivl, at Odense har avlet en musisk verdensstjerne. Selv når man sammenligner ham med nogle af de største guitarhelte, giver han folk som Yngwie Malmsteen, Joe Satriani og Steve Vai baghjul, fordi han simpelthen håndterer sit instrument mere komplet. ...man er gravalvorligt hensat i en måbende tilstand. Det er simpelthen chokerende, hvad den mand kan på en guitar. Og gudhjælpemig om han ikke også synger godt. Lyst og skrøbeligt, men hamrende lækkert. Steffen Schackinger er stor, stor, stor. Oplev ham før din nabo!”

Men nu er den tidligere Merzy-guitarist sammen med endnu et tidligere Merzy-medlem, Henrik Bjørn på bas og Gnags-trommeslageren Lars Daugaard igen klar til at turnere i Danmark med sit band.

Et MUST for alle guitar fans, alle med en luftguitar baglommen. Men også alle der vil have musik og musikere fra aller øverste hylde.

Pavillonsalen
Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 150 kr. i døren 175,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk