x

LLOYD JONES(US) & SHAKY GROUND(DK)
Tobakken, Lillesal
D. 17.04.2018 Kl. 20:00

Tirsdag 17. april kl. 20.00


LLOYD JONES(US) & SHAKY GROUND(DK)


Siden 2011 har denne dansk-amerikanske konstellation lejlighedsvist rejst rundt I Europa og besøgt spillesteder og endnu flere festivaler. Det er blevet til en lang række koncerter og resulteret I tusindvis af begejstrede publikummer, der har overgivet sig betingelsesløst til Lloyd Jones’ højenergiske musik, der byder på funky og soulfuld rhythm & blues og rock’n’roll. Godt backed op af danske Shaky Ground er konstellationen blevet betegnet som det perfekte match og det er ikke svært at få øje på spilleglæden og symbiosen hos Lloyd og Shaky når der fyres fra hoften!

Lloyd Jones er en institution på den amerikanske blues- og roots scene, specielt i det Nordvestlige USA, i Portland, Oregon, hvor han kommer fra, er han legendarisk og har modtaget ikke færre end


32 ”Muddy Awards” ( Portlands svar på GRAMMY), hvilket er mere end nogen anden musiker fra byen. Foruden at spille og synge på alverdens scener, har Lloyd gjort sig stærkt bemærket som sangskriver og har leveret sange til store amerikanske blues- og roots navne som bl.a.: Charlie Musselwhite, Robert Cray, Earl King, Joe Louis Walker, Tommy Castro og Clarence Gatemouth Brown.


Lloyd Jones arbejder for øjeblikket på sit nye album i Nashville, som ventes færdigt i efteråret 2018, så det seneste album fra hans hånd er 2013 udgivelsen, ”Doing What It Takes”, et album som indtog 1. pladsen på en af de største amerikanske bluesradio hitlister ”Bluesville” i mere end 3 måneder.


Danske Shaky Ground har i mere end 25 år hørt til blandt de mest benyttede bands i roots genren herhjemme, og listen af solister og musikere som bandet har indspillet, turneret og samarbejdet med tæller bl.a. Henning Stærk, norske Henning Kvitnes, Søren Sko, Ivan Pedersen, Poul Krebs, Rock Nalle, Ester Brohus, Peter Belli, Michelle Birkballe og amerikanske Link Wray, Dan Baird, Seth Walker og nu Lloyd Jones.


Shaky Ground er: Niels Ole Thorning: Keyboards, Jan Mols: Guitar & Vokal, Erik Lodberg: Trommer, Jakob Skytte: Bas, Ulrik Bust: Saxofon & Hans Christian Erbs: Trumpet