x
Lisa Nilsson (S) - Udsolgt

Lisa Nilsson (S) - Udsolgt
Portalen
D. 13.09.2018 Kl. 20:00

Lisa Nilssons elskede album "Himlen runt hörnet" har rundet 25 år. Dette markeres med fire jubilæumskoncerter i Danmark til september 2018. Albummet indeholder nogle af Nilssons største hits såsom "Varje gång jag ser dig", "Allt jag behöver" og selvfølgelig "Himlen runt hörnet".

Den svenske sangerinde glæder sig meget til at genoplive de gamle sange:

”Nogle af sangerne har jeg ikke spillet siden midten af 90'erne. Det bliver spændende at se, hvordan teksterne lander i mig nu, når jeg går tilbage til et album, der betød så meget for mig og for andre. Nogle af musikerne i mit band var med til indspilningerne i 1992, så det bliver også en tidsrejse for dem”, fortæller hun.

Nilsson fejrer 25-året for sit gennembrud med at spille "Himlen runt hörnet" i fuld længde. Derudover har hun udvalgt en række sange, der inspirerer hende:

”Ud over at spille hele albummet vil jeg tage publikum med på en rejse gennem musikken, der inspirerede mig. Musik som for mig har været, hvad "Himlen runt hörnet” måske har været for publikum”, siger Lisa Nilsson.

Med torden og brag slog Lisa Nilsson i gennem i hele Norden, da hun i 1992 udgav sit tredje album "Himlen runt hörnet". Lige siden har hun været en af Nordens mest populære sangerinder, hvis popularitet i Danmark blev yderligere forstærket, da hun sang titelmelodien til den populære danske Helle Joof-film ”En kort, en lang”.

Nu er der godt nyt til de mange danske fans, som kan se frem til at genopleve Lisa Nilsson, når hun fremfører "Himlen runt hörnet" i fuld længde i fire koncertsale landet over.


Num. siddepladser

Kørestolspladser sælges via Portalen tlf. 43 97 83 00


Læs mere