x

Operettekompagniet
Kulturhus Kappelborg
D. 18.08.2018 Kl. 15:00


OperettekompagnietDato: 18. august 2018 kl. 15.00

Operettebar fra kl. 14.00Nummererede siddepladserFor første gang i lang tid gæster OPERETTEKOMPAGNIET, alias tenor Thomas Peter Koppel og pianist Carol Conrad, Skagen til foråret, når de med et festprogram ud over det sædvanlige indtager scenen på Kappelborg.

Den berømmede duo, hvis firma til bevarelse af trefjerdedelstaktens ve og vel både arrangerer alskens events i København og turnérer omfattende i det ganske rige, er ellers nok så velbevandrede på de nordjyske breddegrader. Fornylig ramte deres produktion af Lehárs usvigelig populære, Den Glade Enke, såvel Nykøbing Mors, Thisted og Frederikshavn - og så har de netop koncerteret fra Viborg over Skive og Roslev til Læsø.Vi er blevet lovet alt godt fra operaens og operettens verden denne dag, krydret med overraskelser fra den italienske og nordiske sangskat. Det bliver hit på hit, en ren ønskekoncert, der åbenbares for et ganske givet talstærkt publikum!Medvirkende:

Thomas Koppel, tenor

Carol Conrad, piano

Signe Asmussen, sopranVarighed: 2 x 40 min. + pauseArrangør: Kulturhus KappelborgOperettebaren åbner kl. 14.00Find også din næste oplevelse på

ww.kappelborgskagen.dk