x

Søndagscafe - Saxgroup Århus
Pavillonen Pavillonsalen
D. 08.04.2018 Kl. 14:30

SaxGroup Århus blev dannet i 2009 og har seks medlemmer, der alle har en alsidig musikalsk baggrund. Gruppens kendetegn er at underholde med musik, som publikum genkender.
Ved denne Søndagscafe vil SaxGroup Århus spille et afvekslende og underholdende program med musik spændende fra Kai Normann Andersen og The Beatles til lettere jazz.
SaxGroup Århus består af Niels Barfod og Kim Jensen på altsaxofon, samt Peter Riis og Leif Falch Olesen på tenorsax. Saxgruppen bakkes rytmisk op af Frank Pedersen på kontrabas og Paul Engberg Pedersen på trommer. Frank Pedersen er tillige en glimrende vokal og hans sangstemme kan opleves i flere af musiknumrene. Peter Riis, der er gruppens musikalske leder, står for alle arrangementerne og evner i sjælden grad, at få det bedste ud af netop denne instrumentsammensætning med fire saxofoner og rytmegruppe.
SaxGroup Århus fremstår som en meget erfaren musikgruppe og gruppen ser frem til ved Søndagscaféen at spille et varieret program med høj underholdningsværdi.

Billetten er inkl. kaffe og kage

Pavillonsalen
Unummererede pladser

Dørene åbnes kl. 13:30.
Billetpris 100,- kr. / i døren 125,- kr.

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk