x
Dreamers' Circus

Dreamers' Circus
Helios-Teatret
D. 08.03.2018 Kl. 19:30

Dreamers' CircusDato: 08. marts 2018 kl. 19.30

Dørene åbnes kl. 18.30Nummererede siddepladserRune Tonsgaard Sørensen, violin

Ale Carr, cittern

Nikolaj Busk, harmonika og klaverDen unikke nordiske folkemusiktrio Dreamers Circus gæster Faaborg Musikforening på deres turné rundt i Danmark i anledning af deres nyeste og tredje album "Rooftop Sessions", som har fået fantasiske anmeldelser som - Uovertruffent spil og utæmmet livskraft.

Dansk folkemusik er i gang med en kæmpe udvikling. Musikken er blevet hip og eftersøgt og tiltrækker et stort nyt, ungt publikum. Dreamers' Circus er ikke et produkt af denne udvikling, men en af hovedkræfterne bag den.Dreamers' Circus er ikke en normal gruppe, et normalt band. Men nærmere en koncentration af musikalsk historie, håndværk og ren, uforfalsket kunstnerisk vision ? på mirakuløs vis bragt sammen i et efterhånden legendarisk broderskab.Ale Carr fra Sverige, Nikolaj Busk og Rune Tonsgaard Sørensen fra Danmark har spillet over hele verden med Dreamers' Circus. De har vundet alle de priser i Danmark de kan. De er anmeldt og anerkendt med den form for respekt, man i USA kalder "Awe". Ærefrygt. En gruppe for hvem folkemusikken er udgangspunktet, men som ellers ikke skelner mellem genrer.

En gruppe, der har så meget respekt for traditionen, at de ved, at den ikke er en spændetrøje.

En gruppe der forstår, at folkemusikken er så stærk, at den kan holde til hvadsomhelst, at den stortrives, når den bliver udfordret og udvidet.www.faaborgmusikforening.dkVarighed: ca. 2 timerArrangør: Faaborg Musikforening