x

Royal Deceit + Wayward Dawn
HeadQuarters
D. 04.05.2018 Kl. 20:00

Koncerten afholdes på HeadQuarters, Valdemarsgade 1, 8000 Aarhus C

Royal Deceit:
Royal Deceit er sammensat af fem passionerede fyre, der vil spille musik mere end noget andet i hele verden, og altid er klar til at rive hele lortet ned og sætte det i flammer, hvis muligheden byder sig. Bandet er ekstremt energiske i deres live performance, og der udvises altid masser af spilleglæde. Engagementet ligger ikke blot hos bandet på scenen, men også med entusiastisk inddragelse af publikum gøres enhver koncert til noget specielt for alle involveret. Royal Deceit spiller en blanding af Nu-metal og Metalcore, og bliver sammenlignet med bands såsom Slipknot og Killswitch Engage.

Wayward Dawn:
Wayward Dawn er et ungt metalband fra Skanderborg, der efter kun én koncert blev booket til Cold Beers and Bleeding Ears i Slagelse, hvor de blandt andet opvarmede for Jinjer (Ukraine), Electric Hellride (DK) og The Vision Ablaze (DK). Genren er groove/death metal. På trods af at genren ikke er nyskabende, sørger bandet altid for at skabe deres egen genkendelige lyd, og der er musik til enhver slags metalhead. Langsomme og hårde guitar riffs til headbangeren, hurtige kaotiske sange til mosheren og episke omkvæd til dem, der bare elsker at skrige med.

Wayward Dawn har de bl.a. opvarmet for Red Warszawa og spillet på anerkendte spillesteder som Train og VoxHall i forbindelse med Emergenza Festival. Efterfølgende har de opvarmet for Nailed to Obscurity fra Tyskland, og spillet på Danmarks ældste metal festival: Aalborg Metal Festival. Bandet har planer om at udgive deres debut album i 2018.

Begrænset kapacitet
Dørene åbner kl. 19:00
Se mere på www.train.dk