x

Hede Hule Hot
Musikstalden
D. 17.02.2018 Kl. 13:00

Næstved jazzklub byder på frokostjazz, i Musikstalden, Grønnegades Kaserne.

Hede Hule Hot
Dato: 17. februar 2018 kl. 13.00

Dørene åbnes kl. 12.00Unummererede sidde- og ståpladserPå scenen kommer: HEDE HULE HOT"Hede Hule Hot" er et orkester, der fokuserer udelukkende på dansk jazz og jazz indspirerende revysange fra tiden før og under besættelsen.

Det er bl.a. kendte navne som Leo Mathiesen, Svend Asmussen, Gerda og Ulrik Neuman, der har inspireret orkestret. Men også mindre kendte navne som den amerikanske sangerinde Valeida Snow, der turnerede i Danmark under krigen (og blev arresteret af Gestapo) har bidraget til sætlisten.

Hvis stemningen er til det kan der fortælles en god historie til hver nummer, men der kan også bare spilles op til fest.

Alle musikere i orkesteret har en lang erfaring fra jazzklubber, festivaler og revyer i både Danmark og internationalt. Musikerne er f.eks. kendt fra sammenhænge som Bourbon Street Jazz Band, Finn Odderskovs kvintet, The Dixieland Gipsy Band, Ib Glindemanns Orkester, The Rascal Swing Band, Klüvers Big Band m.m.

Siden 2015 har "Hede Hule Hot" spillet for udsolgte huse og stående bifald for en lang række jazzklubber og jazzfestivaler i Danmark. Bl.a til Aarhus Jazzfestival i juli 16, hvor orkesteret begejstrede en fyldt foyer i Musikhuset Aarhus.

Sangene bliver fantastisk fremført af sangerinde Karoline Budtz, som med sin flotte stemme og smittende humør fik gang i publikum. Mod slutningen af koncerten var publikum så besatte af musikken og den smittende sang.

Karoline Budtz: Vokal

Finn Odderskov: Saxofon

Jens Christian Kwella: Guitar

Kim Mikkelsen: Kontrabas

Lars Wagner: TrommerVarighed: 3Arrangør: Næstved Jazzklub