Dagsbillet - ROCK I LUNDEN 2018 - C.V. Jørgensen + Sort Sol

Dagsbillet - ROCK I LUNDEN 2018 - C.V. Jørgensen + Sort Sol
Lunden, Horsens, FriluftsScenen
D. 31.08.2018 Kl. 20:00

Fredag den 31. august bliver en aften i Lunden med et par af de helt store navne i dansk rockhistorie.
C. V. Jørgensen

C.V. Jørgensen skabte glæde hos sine mange fans, da han i efteråret 2017 bebudede, at han efter otte års pause igen tager på landevejen. Rock i Lunden bliver en del af den i dag 67-årige mesters sommertour. Med bringer han flere af de musikere, som har fulgt ham gennem en karriere, der begyndte tilbage i 1974 med albummet ”En stynet strejfer”. Måske dukker sange som ”Det ganske lille band” fra disse tidlige år op ved koncerterne - sammen med uundgåelige titler som ”Costa del Sol”, ”Sæsonen er slut”, ”Indian Summer” og ”Det si’r sig selv”.
Sort Sol

Sort Sol har siden 1977 været med til at sætte dystre toner på den hjemlige musik. Flere gange har bandet været dømt ude og opløst, men hver gang er forsanger Steen Jørgensen og hans hold vendt tilbage, senest i maj 2017 med albummet ”Stor langsom stjerne” - det første i 16 år. Udspillet fik begejstrede anmeldere til at tale om ”et orkester, der genopstår som Fugl Fønix fra asken og genopfinder sig selv”, for nu at citere Gaffa.
Albummet vil selvfølgelig sætte sit præg på koncerten i Lunden, men der bliver sikkert også plads til Sort Sol-klassikere som ”Siggimund Blue”, ”Daughter of Sad” og ”Let Your Fingers Do the Walking”.Dørene åbner kl. 18.00

Max. 8 billetter pr. kunde.

Læs mere på horsensandfriends.dk og www.rockilunden.dk