Iris Gold - LYT NYT

Iris Gold - LYT NYT
Pavillonen Pavillonsalen
D. 13.10.2018 Kl. 20:00

Første offentliggjorte koncert i efterårets LYT NYT program er talentfulde Iris Gold.

Iris Gold inviterer ind i sin verden af ”hippie hop” – en farverig og smitsom sammensmeltning af retro hiphop, soul og power pop, med et generøst drys af flower power. Efter at have delt scene med nogle af de største artister i verden, samt arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige producere, har Iris bevist at hun nu er klar til selv at indtage verden.

Live er Iris Gold en stor energi udladning, der bedst kan beskrives som Janelle Monae der møder Erykah Badu. Hun ser meget frem til at tage ud på sin første Danmarks turné, og udtaler I den sammenhæng ”Jeg kommer med mit sexede band, og sammen vil vi holde en kæmpe fest, i den bedste blokparty-stil”.

Iris Gold, der oprindeligt er fra London og opvokset i København, har levet et nomadisk liv omgivet af fritænkere og vokset op i hippiesamfund og besatte bygninger, elementer der har gjort hende til den unikke og karismatiske artist hun er i dag.

Med West Coast melodier som baggrund, er Iris Gold siden blevet ved med at udvide sin musikalske horisont, efter at være blevet forelsket i klassiske hiphop acts som Pete Rock, Beastie Boys og De La Soul. Og hun har formået at sammenflette alle disse influenser ind i sin egen musik, en blanding der ifølge den britiske avis The Guardian, bedst kan beskrives som “Deliciously summery and laid-back at a time when most pop seems to want to make you have a heart attack”.

I november udkom singlen ”All I Really Know”, og der er meget mere musik på vej fra Iris Gold.

Vi ses i Pavillonen

Pavillionsalen Unr, siddepladser ved caféborde

Dørene åbnes kl. 19:00.
Billetpris 140,- kr. / i døren 165,-
UNGBILLET - under 22 år i forsalg kr. 60,-. Gyldigt ID medbringes.
LYT NYT kort kr. 350,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk