x
Iris Gold // Ravi Kumar

Iris Gold // Ravi Kumar
Tapperiet
D. 18.10.2018 Kl. 20:00

IRIS GOLD
Iris Gold inviterer ind i sin verden af ”hippie hop” – en farverig og smitsom sammensmeltning af retro hiphop, soul og power pop, med et generøst drys af flower power.
Efter at have delt scene med nogle af de største artister i verden, samt arbejdet med nogle af de mest indflydelsesrige producere, har Iris bevist at hun nu er klar til selv at indtage verden.
Live er Iris Gold en stor energi udladning, der bedst kan beskrives som Janelle Monae der møder Erykah Badu. Hun ser meget frem til at tage ud på sin første Danmarks turné, og udtaler I den sammenhæng: ”Jeg kommer med mit sexede band, og sammen vil vi holde en kæmpe fest, i den bedste blokparty-stil”.
Iris Gold, der oprindeligt er fra London og opvokset i København, har levet et nomadisk liv omgivet af fritænkere og vokset op i hippiesamfund og besatte bygninger, elementer der har gjort hende til den unikke og karismatiske artist hun er i dag.
Med West Coast melodier som baggrund, er Iris Gold siden blevet ved med at udvide sin musikalske horisont, efter at være blevet forelsket i klassiske hiphop acts som Pete Rock, Beastie Boys og De La Soul. Og hun har formået at sammenflette alle disse influenser ind i sin egen musik, en blanding der ifølge den britiske avis The Guardian, bedst kan beskrives som “Deliciously summery and laid-back at a time when most pop seems to want to make you have a heart attack”.

RAVI KUMAR
Ravi Kumar er en hårdtslående elektronisk rap duo, bestående af rapper Sharon Jeanelle Kumaraswamy og producer Aske Knudsen. Med karismatiske og flabede Sharon i front, i følgeskab med tunge, basfyldte beats, leverer duoen et bud på Danmarks næste rap-diva. Lydbilledet er før blevet sammenlignet med en krydsning af Missy Elliott, en trippende M.I.A og Beastie Boys til technofest i en forladt maskinhal. Catchy hooklines, og titler som “Fuck this shit, I’m gonna be a princess” ætser sig ind på hjernen af publikum, og liveshowet minder om en festlig udgave af en demonstration, minus vold og molotov cocktails.
Ravi Kumar blev dannet i 2016, og allerede i 2017 begyndte duoen så småt at vække opsigt. Med koncerter på bl.a. SPOT festival, et hav af kollegie og kollektiv-koncerter, blev Ravi Kumar synonym med en intens og festlig live-optræden. I 2018 kom duoen i Soundvenues søgelys, da de blev udråbt som et af de mest lovende nye danske navne. Dette blev yderligere manifesteret, da Ravi Kumar blev en af vinderne af dette års KarriereKanonen
Udover at sprede musikken gennem liveoptræden, er duoen ved at lægge sidste hånd på debut EP’en “sub”, der udkommer inden længe.

Gå ikke glip af to festfyrværkerier af koncerter i selskab med Iris Gold og Ravi Kumar denne aften på Tapperiet i Køge!!

Ståpladser
Dørene åbner kl. 19:00
Læs mere om koncerten på: www.tapperiet.nu