x
BRYAN FERRY (UK)

BRYAN FERRY (UK)
Roskilde Kongrescenter
D. 17.06.2018 Kl. 20:00


Christopher Entertainment, Gimle & Roskilde Kongrescenter præsenterer:

BRYAN FERRY (UK) + Support: Charlie AustenDato: 17.06.2018 Kl. 20.00 - Dørene til foyer og garderobe åbner kl. 18.30, dørene til salen åbner kl. 19.00

Nummererede siddepladser.Christopher Entertainment, Gimle og Roskilde Kongrescenter præsenterer et navn i absolut verdensklasse, når den engelske gentleman Bryan Ferry går på scenen i Roskilde Kongrescenter d. 17. juni.Bryan Ferry opnåede øjeblikkelig succes, da han stiftede bandet Roxy Music i 1971. Sideløbende har han haft en livlig solokarriere, der har placeret ham som en af de mest innovative sangere og lyrikere i nutidens popmusik.

Gennem klassiske kærlighedssange som "Stop Dance" og "Slave to Love" og sit arbejde på tværs af en række musikalske stilarter har Ferry løbende bekræftet sin position. Og nu har du mulighed for at opleve det anmelderroste popikon live i Roskilde Kongrescenter.Både Ferrys solokarriere og Roxy Musics otte studiealbum, der alle er anerkendt som moderne klassikere, har haft stor indflydelse på moderne rock og popmusik. Den 2. februar genudgives Roxy Musics debutalbum i en super deluxe-udgave i forbindelse med albummets 45. års jubilæum, hvilket giver anledning til en storstilet Europaturné.Bryan Ferry og Roxy Music bliver betragtet som både klassiske og moderne og står bag nogle af de mest elskede popsange igennem tiderne. Ferrys seneste danske koncerter har været totalt udsolgt og har fået stor ros af anmelderne, så der er en eksklusiv oplevelse i vente i Roskilde Kongrescenter d. 17. juni.Support: Charlie AustenCharlie Austen debuterede på live-scenen som vokalist for blueslegenderne Nine Below Zero, efter hun havde fanget Glenn Tilbrook og Dennis Greaves’ opmærksomhed ved en lokal jam-session. Siden da har hun optrådt på scener med høj profil, lige fra Glastonbury til Royal Albert Hall, med mange flere i horisonten. Charlies egen musik byder på fingerspillet folk-soul, med fintfølende tekster, indviklede guitarstykker, samt usædvanlige melodier, der understøtter den kraftfulde og bluesprægede vokalstil. Alt dette leveres med et troværdigt smil og et par iøjnefaldende sko…PGA 1: 650 kr. + gebyr - Udsolgt!PGA 2: 520 kr. + gebyrPGA 3: 400 kr. + gebyr (pladsen kan have begrænset indkig til scenen)Kørestol: 650 kr. + gebyr - Udsolgt!