x

AVIANA (SE), GHOST IRIS, FIGHT the FIGHT (NO)
Beta
D. 29.04.2018 Kl. 20:30

Til foråret bliver regionen ramt af The Scandinavia Invasion Tour 2018. The Euroblast Collective, FUZE Magazin og ItDjents vil nemlig gerne præsentere dig for nogle af de bedste progressive metalcore-bands som Skandinavien kan byde på for tiden: Danske Ghost Iris, norske Fight The Fight og svenske Aviana.

Ghost Iris er tech-metal bannerførerne i Danmark. Deres vækst har været organisk og deres succes skyldes først og fremmest deres tilstedeværelse på internettet, hvor især YouTube og streaming har åbnet mange døre.

Ghost Iris havde det mest streamede danske metal album i 2016, med 1,6 millioner streams. Det andet album 'Blind World' er netop udkommet på Long Branch Records I Tyskland. Albummet har fået enorm ros for sin legesyge men stadig fængende tilgang til teknisk metal.

Bandet har turneret tungt i Danmark, UK, Kina og Japan og har spillet store metalfestivaler såsom Copenhell, Tech Metal Fest og Europlast Festival.


Fra Oslo kommer det melodiske metalcoreband Fight The Fight. De har netop udgivet deres selvbetitlede debut via det navnkundige pladeselskab Indie Recordings. En granat af velkomponerede rock/metal-tracks med mindeværdige hooks og en modenhed i udtrykket, så man skulle tro, de var meget ældre.

Bandet har spillet alle norske festivaler af betydning og turneret Europa tyndt. Og for deres liveshows har de fået fine ord med på vejen af blandt andre Metal Hammer UK!


Aviana er et nyt og ambitiøst band fra Gøteborg, og de har allerede fået stor opmærksomhed for deres debut, 'Polarize' på Rambo Music / Sony. Pladen er en skøn blanding af aggresive stykker og melodiske syng-med-omkvæd. Da gruppens ambition er at blive det bedst mulige liveband, kan fans af tunge og skarpt skårne riffs forvente det formidable!

Bandet siger om turneen: “We're really stoked to tour on home soil; Scandinavia with such good neighbours and bands as Fight The Fight and Ghost IrisI. We're gonna bring it all!

Unr. ståpladser

Koncerten arrangeres af Amager Bio

Hvis der er udsolgt i forsalg, vil der også være udsolgt i døren

Dørene åbnes kl. 20:30

www.amagerbio.dk