x

BENJAMIN KOPPEL JAZZ GALLA CLASS of 1958
Grand Hotel Odense
D. 21.04.2018 Kl. 18:00


Nu fylder jazzmusikken igen salene på First Hotel Grand, når vi slår dørene op til et brag af et jazz- og swingarrangement, hvor en ambitiøs 5-retters menu akkompagneres af nogle af Danmarks dygtigste jazzmusikere.

Benjamin Koppel Jazz Galla Class of 1958 indtager First Hotel Grand Odense i fornemt selskab af blandt andre Marie Carmen Koppel, Bobo Moreno og Kaya Brüel. Glæd dig til jazz- og swingfortolkninger af opløftende popsange, powerhits og store ballader, når jazzen hylder kunstnere som Madonna, Kate Bush, Michael Jackson og Prince i anledningen af deres 60 års fødselsdage.

Restaurant Grands passionerede kokke har forberedt en uovertruffen kulinariskoplevelse, der sammen med hotellets enestående arkitektur danner rammen om denne uforglemmelige aften.
Puds danseskoene og gør dig klar til jazzfest!

ULRIK STORM
Ulrik Storm lægger lyd til afterparty. Ulrik er eb erfaren DJ, som udfordrer sig selv og de musikgenrer, han spiller. Han har været med i flere årtier og er i dag en efterspurgt DJ, som altid har øje for det nye hit, men som også ofte overrasker sit publikum med et af de numre, vi havde glemt, vi elskede.
Ved bestilling af 4+ billetter serverer vi uden beregning en velkomstcocktail

Mere information