x

Blues Paradise - VIP Partout
Arena Næstved
D. 02.11.2018 Kl. 18:00


Blues Paradise - VIP Partout

Inkl. 2 x middag, goodiebag samt draftbeer.


Dato: 02.11.2018 + 03.11.2018

Ståplads


Arena Næstved kan nu med stolthed offentliggøre frugten af en lang planlægningsfase med Arena Nord i Frederikshavn og Peter Astrup Blues Productions - festivalen Blues Paradise 2018, der præsenteres i samarbejde med Næstved IF.


Blues Paradise er en to-dages bluesfestival d. 2-3. november 2018 i Arena Næstved, med 12 bluesartister på tre scener. Alle bands er specielt udvalgte og prisvindende musikere og sangere, der for en stor dels vedkommende aldrig tidligere har gæstet Danmark! De fleste bands er fra blues & soulmusikkens moderland USA, som skaber rammen om et overflødighedshorn af blues, soul, rock og boogie woogie i verdensklasse.

Fredag er der koncerter i tidsrummet ca. kl. 19-01, mens der lørdag vil være koncerter ca. kl. 16-01.


Blues Paradise er søsterfestival til Blues Heaven, der med stor succes har været holdt i Frederikshavn i de seneste 12 år. De artister der spiller om fredagen i Næstved vil spille om lørdagen i Frederikshavn, og omvendt.


Programchef Peter Astrup udtaler "Et dusin antal år, det forpligter! Så i den første weekend i november kommer der igen nøje udvalgte artister, der matcher tidligere legender som bl.a. Peter Green, Wee Willie Walker, Johnny Winter, Gary Moore, Dr. John og Walter Trout plus de 100-vis af andre, der tidligere

har givet publikum utallige mindeværdige oplevelser".


Arena Næstveds direktør Jakob Brixvold følger op: "Vi får med Blues Paradise en stor, groovy musikbegivenhed til Næstved. Det er ikke kun ’den blå musikgenre’ vi får at opleve - men et stemningsbombardement med svingende blues, soul og rockmusik i alle dens herlige afskygninger, og en

rammesætning og udsmykning i arenaen der bakker hele konceptet op, så selv den mest kræsne fan må

overgive sig."


Vi vil løbende offentliggøre program på Arena Næstveds hjemmeside og facebookside, men kan allerede nu garantere for verdensklasse på scenen.
Arrangør: Arena Næstved