x

Rock Ved Åen 2018
Plænen mellem Skive Stadion og
D. 22.06.2018 Kl. 18:00


Rock ved Åen 2018


Dato: 22.06.2018

Koncertstart kl. 18.00

Plænen åbner kl. 17.00

DEN STORE FEDE SLANGE HUGGER FOR SIDSTE GANG

Hovednavnet til Rock ved Åen 2018 bliver Big Fat Snake, som er på deres - Afskeds Tour 2018 “AU REVOIR MADAME”. Så kom og vær med til at fejre ”Folkets Rock 'n' Roll band” Big Fat Snake, når de til sommer kommer forbi Skive på deres sidste landevejsturné, efter at bandet i næsten 30 år har været et af Danmarks flittigst turnerende og bedst sælgende bands. Et forrygende liveshow og den intense stemning og tætte kontakt med publikum har altid været Big Fat Snakes varemærke. Med hits som ”Run Run Run”, “Fight for Your Love”, “Peace Like in Heaven”, “Female Voice” og deres allerstørste hit “Bonsoir Madame”, har de spillet sig ind I danskernes hjerter og skrevet et stykke dansk rockhistorie.

 

Dodo & The Dodoes – et af Danmarks bedste og mest populære Party Bands starter aftenen for fuld udblæsning, og der er lagt op til en fed fest med masser af hits og ”syng med” sange til et veloplagt publikum. Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange incl. bl.a. ”Vågner i natten” og ”Sømand af verden” er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden. Bandet glæder sig til igen at spille mange af deres hits for et feststemt publikum i Skive.


Efter koncerterne fortsætter lokale Sæbeboblerne festen i Hancock Teltet, hvor de spiller op til ”syng med” og dans – det kan kun blive godt.


Arr: Rock ved Åen