x

Taylor
Ny Ridehus
D. 29.11.2018 Kl. 20:00


James Taylor by Kaspersen, Vuust & Fogh

James Taylor har med sange som “Shower the People”, “Fire and Rain” og ikke mindst fortolkningen af Carole Kings “You’ve got a friend” placeret sig blandt de helt store amerikanske sangskrivere.Dette er en aften med tre herrer som i 30 år har turneret landet tyndt, både med soloplader og som musikere for en meget lang række store danske kunstnere.En fælles kærlighed til James Taylor har ført de tre musikere sammen i et ønske om at dykke ned i Taylors store sangkatalog og formidle det til publikum.Jan Kaspersen:

Vokal, guitar: Jan har i en menneskealder været kapelmester hos Jette Torp. Har bl.a. også spillet og turneret med Alberte Winding, Bruce Guthro, Martin Brygman, Lis Sørensen og Mek Pek Partyband. Har 3 soloplader bag sig.Peter Vuust:

Kontrabas, kor: Peter har pt. udgivet 5 soloplader. Den 6 ventes til efteråret 17. Spiller pt. med sin egen trio med bl.a. Veronica Mortensen. Udover at være en estimeret hjerneforsker med nylig bogudgivelse har Vuust bl.a. spillet og turneret med Steffen Brandt, Poul Dissing, Sinne Eeg, Søs Fenger, Mads Langer, og Bobo Moreno.Kristian Fogh:

Piano, kor: Spiller p.t. med i Lars Lilholt Band og Mike Andersen. Har desuden spillet og turneret med bl.a. Bruce Guthro, Lars HUG, Peter Belli, Peter A.G, Poul Krebs og Michael Falch.Koncerten er en del af EN til 10-billetten, som giver adgang til 10 af Grønnegades Kaserne Kulturcenters koncerter henover den kommende sæson. Billetter i løssalg til koncerten med Taylor samt til EN til 10 er i salg nu.

Læs mere på www.gkkultur.dkKom i god til - indgang via glasbygningen

Facebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter

Inklusiv garderobe