x
Sonja Hald

Sonja Hald
Ny Ridehus
D. 26.01.2019 Kl. 20:00


’Klæk’ sagde det, da Sonja Hald fulgte op på 'Vækstplanen' med deres andet album den 25. februar 2017. Det er nu slaget skal stå og det er ikke for tøsedrenge.Du har måske set den mystiske skikkelse på turné rundt i landet sammen med Magtens Korridorer, Folkeklubben eller Kim Larsen. Måske under en ophedet debat om kønskvoter på de danske festivaler, har du bemærket dem.

”En skydefærdighed i dansk litteratur, der hilser tilbage på bl.a. C.V. Jørgensen og Eik Skaløe”.

”En stærk stemme i en lang dansk tradition for at råbe det konforme fællesskab imod”.Sonja Hald er et byggeprojekt af en gruppe frie musikere fra det danske midtland. Musikkens tilblivelse sker gennem en serie af fortrolige besvangringer og indspilles i al hast for at bevare den friske aroma. Hvert et træben ildspåsættes i forsøget med den jordlige kontakt. Sonja Hald er som en anden jodhpurs stramtsiddende omkring underbenet på det gale Danmark.Sonja Hald er:Vokal - Jonas Dahl

Guitar - Simon Bekker

Banjo og Keys - Ole Holmgaard

Trommer - Mikkel ChristiansenJakob Retz Johansen - BasOg Flemming Bloch som producer.Koncerten er en del af EN til 10-billetten, som giver adgang til 10 af Grønnegades Kaserne Kulturcenters koncerter henover den kommende sæson. Billetter i løssalg til koncerten med Sonja Hald samt til EN til 10 er i salg nu.

Læs mere på www.gkkultur.dkKom i god til - indgang via glasbygningenFacebook & Instagram: @gkkultur #mitkulturcenter

Inklusiv garderobe