x
Sanne Salomonsen

Sanne Salomonsen
JYSK MUSIKTEATER
D. 21.02.2019 Kl. 20:00

I 2017 spillede Sanne Salomonsen blandt andet Smuk Fest foran et hav af mennesker, og samme år udgav hun albummet Baby Blue. I år er hun på alles læber med tv-optræden hver fredag, primetime, i et program som mange har omdøbt til "Sanne-Factor".


Sanne har altid selv haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær sangerinde.


Sanne turnerer med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: "Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden - og til følelsen."Siddende koncert, Jysk Musikteater

Torsdag 21. februar 2019 kl. 20.00

Billetpris kr. 345,- incl. gebyr / dørpris kr. 370,-

(medlem kr. 245,- incl. gebyr /dørpris kr. 270,-)


Arr. MusikRampen