x

Tisvilde Folk Festival
Birkepladsen
D. 05.09.2009 Kl. 18:00

Sara Grabow & The Band Who Knew Too Much 

Lørdag d.5. september 2009 

kl. 18.00 : Sara Grabow

kl. 20.00 : The Band Who Knew Too Much

Sara Grabow fortæller:

Jeg arbejder for tiden på en ny plade med min kæreste Tomas. Vi kalder projektet for Dit Mærkelige Alvor og du kan høre mere på facebook og myspace

Dit Mærkelige Alvor er min tilbagevenden til det danske. Mødet med Tomas giver min tendens til vemodig føle-føle, en opstrammer med de små konsekvente hjemmelavede beats og skæve indgangsvinkler til musikken. Hans fornemmelse for smukke melodier, og musikalsk integritet spiller godt sammen med mine fortællinger. 

Sara er ikke ”kun” en ung dansk sangerinde med internationalt format, poetisk gemyt og en utrolig smuk stemme. Hun har også lokale rødder, og var, både i tiden i HUC, hvor hun bl. a. optrådte i sin fars - Sebastian – musicals, men også årene på Helsinge Gymnasium, gavmild med sin sang og sit talent. 

Her i Tisvilde er det blevet til flere koncerter, der altid har trukket fulde huse. Mange heroppe kan sige at de hørte hende, før hun blev berømt. Og det bliver hun... Der er god grund til at glæde sig til de nye sange fra Dit Mærkelige Alvor. Modigt og meget spændende, at hendes næste plade bliver på dansk, med den større nærhed og oprigtighed, som modersmålet giver.

The Band Who Knew Too Much.

Hvad er klokken? Det er Øltid ! Er et af disse festlige australske musikeres motto. Deres sange handler derfor også om at smide regningerne ud af vinduet, og bruge pengene på noget sjovere...

De har turneret ustandseligt i de femten år, de har spillet sammen. Og der er bud efter dem, for de er det ultimale festival band, sjove, varme, iørefaldende og i stand til at banke publikum sammen til en stor, dansende, svedig masse. Spørg en af dem, der kom ud af teltet sidste år med et grin fra øre til øre – og du vil få en varm anbefaling!

Bandet består af :

Dave Evans: harmonika/sang

Andy Reid: klarinet/ vaskebræt/ sang

Matt Earl: trommer/sang

Craig Fermanis: guitar

Rory Boast: kontrabas/sang.

Billetpris kr. 200,-

Unummererede sidde- og ståpladser 

Adresse: Birkepladsen Hovedgaden 44 3220 Tisvildeleje

Arr.: Tisvilde Folk Festival