x

BAS
VEGA - Musikkens Hus, Lille VEGA
D. 17.07.2018 Kl. 20:00

Dørene åbner 19:00

Den amerikanske ordsmed med de sudanesiske rødder rammer København 17. juli, hvor han giver koncert i Lille VEGA.
Dreamville-artist og J. Cole protege! Vejen for den eftertænksomme rapper Bas er inden for de seneste par år for alvor blevet banet. Bas, hvis borgerlige navn lyder Abbas Hamas, skød karrieren i gang tilbage i 2010. Samme år var Bas at finde på J.Cole-tracket ”New York Times” i selskab med 50 Cent og den collab førte til et spot på Dreamville-kompilationen Revenge of the Dreamers og en senere signing med Dreamville og Interscope Records.
Seks år senere har Bas føjet to studiealbum til diskografien – Debuten Last Winter, der landede i 2014 og seneste Too High to Riot, som udkom i maj 2016. Too High to Riot debuterede i top 50 på Billboard og huser gæster som J. Cole og Cozz.
Udover en US tour i kølvandet på debutalbummet i selskab med Ab-Soul, har Bas af to omgange turneret med vennen, kollegaen og label boss J.Cole. Senest på særlige stop på den Nordamerikanske del af hans 4 Your Eyez Only, hvor også kunstnere som Anderson. Paak, J.I.D og Ari Lennox var med.
Sidste år slap Bas singlen ”Don’t Front”, og anno 2018 peger han fødderne mod Danmark og København, hvor det går løs i Lille Vega til sommer.


Se mere på
www.facebook.com/FiendBassy/
www.concerts.dk
www.vega.dk