x
Peter Sommer - Alene Med Palle I Verden

Peter Sommer - Alene Med Palle I Verden
Grenaa Kirke
D. 03.10.2018 Kl. 19:30

Peter Sommer og Palle hjort kommer til bage til Grenaa deres duo optrædener havde deres spæde start for ca. 2 år siden i Pavillonen – denne gang bliver det i Grenaa Kirkes hyggelige rammer.

“ALENE MED PALLE I VERDEN”
PETER SOMMER PALLE HJORTH


Peter Sommer har gang i et meget aktivt 2018. Udgivelsen af albummet ELSKEDE AT DRØMME, DRØMMER OM AT ELSKE, har indtil videre affødt en stor forårsturne, en udsøgt festivalturné kulminerende med optræden på Orange Scene på Roskilde, og i efteråret 2018 står den på det nedbarberede, enkle og rene udtryk. Akkompagneret af sin guitar samt mægtige Palle Hjorth på tangenter, får nye sange, og sangkataloget, liv ude på de mindre steder samt i de virkeligt højloftede rum, kirkerne, i Danmark.

Peter Sommer udtaler:
“Jeg har altid gået lidt bevidst forbi mulighederne for de her små akustiske setups. Tænkt at mine sange og min stemme helst skulle skjules i røgen og dampen fra mørke metaforer og lysskyende ordspil.
Nu er det som at det hele skal frem i lyset og vises frem som det er: enkle, store kærlighedssange til vennerne, menneskene og danskerne som har befolket mit tekstunivers. Sunget og forklaret så det hele står rent og stærkt. Som et stykke med liv, som en chancetur på bagsædet af en andens liv. Der kunne være mit eget."


Bittersød Natskygge

Skønne Spildte Kræfter

Sand Kærlighedshistorie:


Grenaa Kirke Unum. Siddepladser

Dørene åbnes kl. 18:30.
Billetpris 225,- kr. / i døren 260,-

Kørestolsplads inkl. ledsager kan købes hos Pavillonen på tlf: 8632 1633

Læs mere på Pavillonen.dk