x

Heros Julebal 2018
Frederiksværkhallen
D. 25.12.2018 Kl. 20:00

Aldersbegrænsning: min. 18 år

Så er tiden inde igen til at afholde Heros Julebal 2018!
Juleballet har udviklet sig siden sidste år, med større danske artister og mere gang i den. Juleballet er blevet det største og festligste julearrangement i Frederiksværk, som vi hvert år glæder os til. I år får vi et bredere udvalg af danske artister, flere DJs og lækre cocktails at forsyne sig med på dansegulvet. Vi kan allerede nu afsløre den første artist, som kommer og fejrer 1. juledag med os – det er Pharfar!

Pharfar er manden bag mega-hits, som bl.a. ”La’ Mig Rulle Dig”, ”Fugt i Fundamentet” og ”Alt Er Godt”. Med Pharfar i hus, kan det kun blive en festlig aften med gang i den. Vi glæder os til at byde jer velkommen til årets julebal 2018.
Heros Bryderklub blev dannet i 1926 af Edvin Jensen, som flyttede til Frederiksværk. I efterkrigsårene var der store mængder af børn og unge, som skulle beskæftiges, her gik bl.a. bryderklubben ind og hjalp med at aktivere disse på fornuftig vis. Det årlige julebal, den 1. juledag, startede som en god afslutning på et brydestævne. Her kæmpede lokale klubber imod hinanden og afsluttede dagen med et lukket bal for medlemmer. Juleballet er blevet udviklet med tiden og flere gæster strømmer til, så det også er blevet grundlaget for lokale unge at mødes. Heros Julebal er blevet afholdt på 1. juledag siden 1945 til den dag i dag. I år er ingen undtagelse, hvor juleballet bliver afholdt i Frederiksværkhallen og vi får besøg af et bredt udvalg af danske artister og DJs, som indtager scenen i løbet af hele aftenen.