x
FAT FREDDY'S DROP

FAT FREDDY'S DROP
Train
D. 05.08.2018 Kl. 20:00

Det anerkendte new zealandske syvmandsorkester FAT FREDDY'S DROP er igen klar til fest på TRAIN.

Dub, soul, reggae, rock, roots, R&B, funk og jazz. FAT FREDDY'S DROP er kombinationens mestrer, og der er stort set ikke en genre, man ikke kan klæbe på den farverige septet. Kombinationen går rent ind hos de danske fans, som er vilde med det. Faktisk så vilde, at FAT FREDDY'S DROP altid har spillet for et fyldt TRAIN.

I modsætning til mange andre bands, bliver FAT FREDDY'S sange til i momentet. FAT FREDDY'S DROPp slap deres seneste studiealbum “Bays” tilbage i 2015. Albummet blev til på landevejen, og sangene formet live på spillesteder og festival-scener, heriblandt Roskilde Festival.

Bandets første studiealbum, “Based on A True Story”, blev også til på denne facon, bygget på improviserede jams, der spillede igen og igen ved bandets shows over hele verden. Albummet er den første uafhængige udgivelse, der er gået nr. 1 på den New Zealandske hitliste.

Med snart 20 års erfaring og omkring 1000 shows på bagen, hvor septetten igen og igen demonstrerer deres imponerende liveform, er FAT FREDDY'S DROP musikalsk kraft der skal opleves.

Med saxofon, trompet, trombone, guitar, bas og trommer leverer FAT FREDDY'S DROP deres forrygende liveshow for ekstatiske crowds verden over.

Dørene åbner kl. 19:00

Handicappladser er inkl. 1 gratis ledsager og sælges via Ticketmaster Service center: 7015 6565.
Gyldigt ledsagerkort skal medbringes på aftenen.

Se mere på www.train.dk