x

Peter Og De Andre Kopier - Århus Kræmmermarked
Tangkrogen
D. 11.05.2018 Kl. 19:30

Unr. siddepladser.

Kørestolspladser sælges via Ticketmaster Servicecenter på tlf: 7015 6565.

23 år for fuld Gas!
Alle – inklusive Smukke Linda og Stakkels Jim – troede hele verden ville gå i stå, da Gasolin’ lukkede & slukkede i 1978.
Men, nej! 37 år efter lever musikken stadigvæk stærkt videre i Danmarks bedste Gasolin’ show med Peter & De Andre Kopier, der har været snart 23 år på banen som ét af Danmarks mest efterspurgte kopiorkestre.
Luftguitaren bliver rusket til Strengelegen. Der er altid gang i Rabalderstræde. Langebro er stadig lang og lidt for stejl en tidlig mandag morgen, og Smukke Charlie drøner Deruda’ på sin Harley.

Siden 1993 har Peter & De Andre Kopier med største glæde, respekt og kærlighed holdt festen kørende. Der er bal og gang i den, når Kopierne går på scenen; i hallen, på kroen, på stadion. At løse billet til en
koncert med Peter & De Andre Kopier er som at løse en returbillet til 70'erne. Det er næsten som at være der selv; det er et super-nostalgisk genhør med de gode, gamle Gas-hits ingen skandinav nogensinde glemmer.

Hvor den tunge start gik fra små caféer, bodegaer og værtshuse, fik Peter & De Andre Kopier pludselig i ’95 så megen succes med at spille Gasolin's sange, at både radio, Tv og aviser nærmest faldt over hinanden i
jagten på historien om bandet i den følgende tid. Succesen var uden overdrivelse "hjemme". Samme sommer debuterede Peter & De Andre Kopier på både Midtfyns, Langelands og Skanderborg Festivalen. Året efter fulgte også Samsø og en lang række andre festivaler rundt om i landet. Og siden har Kopierne spillet for små 2 millioner nostalgikere landet over, fordelt på ca. 2000 koncerter!

Peter & Kopierne vil også i 2015 igen være at finde på mange af landets festivaler, byfester og spillesteder – og de glæder sig allerede! Sætlisterne er gennem de senere år blevet udvidet med en god og kærkommen
del af Larsens egne sange, og Kopierne leverer også ”unplugged” koncerter med de ældste solosange fra Natonalskjalden.

Det er blevet sagt i årevis, at Kopierne nærmest er en slags ambassadører for Gasolin’ og de mange minder om en for længst svunden tid, og man kan stadig – uden at blinke – sige: ”Først tro du det er Gasolin’.. –Så tror du det er løgn!”

Se mere på www.tangkrogen.dk