x

Allan Olsen - Solo - Efterår 2018
JYSK MUSIKTEATER
D. 06.10.2018 Kl. 20:00


Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene.Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand:

Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.2018 var knapt skudt I gang, før Allan Olsen i januar lagde sig i selen med en massiv solo-turne.- Ud til de fine steder, som han selv formulerede det. Turneen frekventerede nemlig udelukkende de største og mest koncert-egnede scener i landet, bl.a. Det Kongelige Teater.

Hér kvitterede Olsen med ikke blot at henrykke den udsolgte sal, men også musiktidsskriftet, Gaffa's anmelder. - Endda i en sådan grad, at den rutinerede entertainer's optræden blev honoreret med hele 6 stjerner.

GAFFA:

'Olsen bemægtiger sig nationalscenen med sublim selvsikkerhed, og opmærksomheden fra salen er komplet. Farligt høje forventninger bliver indfriet'Henover efteråret vil Allan Olsen atter rimpe op i sin solo-baggage, og begive sig afsted som rejsende i det helt fundamentale: - Én mand alene på en scene. Denne gang er han tilbage i rammer, der klæ'r hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder.Allan Olsen's seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en success, såvel hos det plade-købende publikum, som hos anmelderne:

Berlingske: ''Der er både vid og bid i teksterne på Allan Olsen's nye, revsende plade''

Ekstra Bladet: ''Olsen er svær at hamle op med''Allan Olsen's repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella.

Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen.

Efter ialt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædender.

Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum.www.allanolsen.dk - www.facebook.dk/allanolsen49Læs mere på: www.koncerterisilkeborg.dkArr. Silkeborg KFUM, fodbold

Lørdag, 6. oktober 2018, kl. 20.00

Nummereret siddepladser, Jysk Musikteater.