x

PETER SOMMER Alene Med Palle I Verden
Skt. Lukas Kirke
D. 24.10.2018 Kl. 20:00

OBS! Koncerten afholdes i Skt. Lukas Kirke, Aarhus · Skt. Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C

PETER SOMMER & PALLE HJORTH
Peter Sommer har gang i et meget aktivt 2018. Udgivelsen af albummet ELSKEDE AT DRØMME, DRØMMER OM AT ELSKE, har indtil videre affødt en stor forårsturne, en udsøgt festivalturné kulminerende med optræden på Orange Scene på Roskilde, og i efteråret 2018 står den på det nedbarberede, enkle og rene udtryk. Akkompagneret af sin guitar samt mægtige Palle Hjorth på tangenter, får nye sange, og sangkataloget, liv ude på de mindre steder samt i de virkeligt højloftede rum, kirkerne, i Danmark.

Peter Sommer udtaler:
“Jeg har altid gået lidt bevidst forbi mulighederne for de her små akustiske setups. Tænkt at mine sange og min stemme helst skulle skjules i røgen og dampen fra mørke metaforer og lysskyende ordspil.
Nu er det som at det hele skal frem i lyset og vises frem som det er: enkle, store kærlighedssange til vennerne, menneskene og danskerne som har befolket mit tekstunivers. Sunget og forklaret så det hele står rent og stærkt. Som et stykke med liv, som en chancetur på bagsædet af en andens liv. Der kunne være mit eget.“

Unr. siddepladser, begrænset udsyn kan forekomme.

Dørene åbner kl. 19:00

www.train.dk