x

Pletvist Solskin I Et Nordisk Sind
Bjergby Kirke
D. 09.07.2018 Kl. 19:30


Pletvist solskin i et nordisk sind

Dato: 6. juli 2018 kl.19:30

Unummererede siddepladserKammerkoret Camerata

Dirigent: Sofia SöderbergCamerata er et af Danmarks bedste kor med et højt aktivitetsniveau. Repertoiret spænder vidt og kommer ud i alle kroge af den klassiske a cappella-musik. Koret er bl.a. kendt for sine fortolkninger af moderne nordiske komponister. Koret opfører også jævnligt store oratorier, og her er især Händels Messias en københavnerfavorit. Desuden medvirker Camerata ofte ved koncerter med Copenhagen Phil, Den Kongelige Danske Opera og i Danmarks Radio.

Siden etableringen i 1965 har Camerata virket for et aktivt og mangfoldigt musikliv I Danmark. Gennem løbende samarbejder med både etablerede og debuterende komponister, solister og musikere arbejder koret for at bevare de stærke bånd mellem amatørlivet og det professionelle musikmiljø i København.

Pletvist solskin i et nordisk sind kredser om, hvordan vi i den danske sommer så tydeligt kan opleve at naturen fornyes, og med Carl Nielsens musik som rød tråd gennem koncerten bærer Camerata publikum fra det smukke forår til de lyse sommernætter.Program: Musik af blandt andre Carl Nielsen, Eriksson, Alfvén, Grieg og Rautavaara.Arrangør: Bjergby Mygdal Menighedsråd