x

Armoniosa
Vrejlev Kirke
D. 19.07.2018 Kl. 19:30

Armoniosa
Dato: 19. juli 2018 kl.19:30
Unummererede siddepladser

Francesco Cerrato, soloviolin
Stefano Cerrato, solocello
Marco Demaria, cello
Michele Barchi, cembalo
Daniele Ferretti, orgel

Barokensemblet Armoniosa blev etableret i 2012 og sigtede fra begyndelsen højt med en stringent arbejdsmetode inden for stil og fortolkning. Ensemblet valgte at bruge originale instrumenter for at opnå den bedste lyd.
Ensemblet blev i 2013/14 inviteret til at samarbejde med Maestro Reinhard Goebel på et avanceret kursus for tidlig musik ved Universität Mozarteum i Salzburg. Siden er det blevet til talrige optrædener ved de største festivaler i Europa. Et specielt partnerskab er etableret med Grandezze & Meraviglie Festival i Modena, Italien, en særlig prestigefyldt festival, hvor Armoniosa nu er en regelmæssig gæst. Samarbejdet med denne festival resulterede i en række liveoptagelser med bl.a. et udvalg af koncerter i San Carlo Kirke i Modena.
Armoniosa har samarbejdet med en række internationalt anerkendte solister og kontinuerligt involveret den store cembalo-spiller og ekspert i basso continuo praksis, Michele Barchi.
Armoniosas medlemmer underviser regelmæssigt i masterclasses i Italien og i udlandet.

Program: Vivaldi: Concerto nr. 6 i a-mol, Concerto nr. 7 i F-dur, Sonata XII "La Follia", Concerto nr. 1 i B-dur. Bach: Suite III i C-dur. Giovanni Benedetto Platti: Sonate i B-dur. Carlo Graziani: Sonate nr.1 i G-dur

Arrangør: Vendsyssel Festivals Styrelse