x

Dansende Barok Og Smægtende Romant
Hals Kirke
D. 06.08.2018 Kl. 19:30

Dansende barok og smægtende romantik
Trio Ecclesia
Dato: 6. august 2018 kl.19:30
Unummererede siddepladser

Louise Sletting Hvilborg, mezzosopran.
Birgit Bauer, violin
Line Reinvang, orgel og klaver

Trio Ecclesia er dannet i 2016, hvor Line og Louise mødte hinanden i solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium. De fik kontakt med Birgit, 1.violinist i Sønderjyllands Symfoniorkester. Det stod hurtigt klart, at der var basis for et frugtbart samarbejde med en fælles passion for kirke- og kammermusik og ønsket om at viderebringe musik fra alle tidsperioder. Derfor indeholder koncertprogrammet i den 800 år gamle Hals Kirke musik fra barokkens mestre til kompositioner fra vor tid.
Birgit Bauer er født og opvokset i Tyskland og begyndte på violinen som 7-årig. Hun er uddannet på musikkonservatoriet i Dresden.
Louise Sletting Hvilborg har taget musikpædagogisk diplomeksamen 2006 fra Nordjysk Musikkonservatorium. Louise er aktiv som både koncertsanger og underviser.
Line Reinvang, født i Norge og delvis opvokset i Danmark, har studeret musik i Basel, Odense og Hamborg. Til dagligt er Line organist ved Dyrup Kirke i Odense.

Program: Værker af Buxtehude, Bach, Handel og Mendelssohn samt en lille afdeling med kendte stykker og danske sommersange

Arrangør: Hals Menighedsråd