x

En Swingende Hyldest Til Livet
BANGSBOSTRAND KIRKE
D. 14.08.2018 Kl. 19:30

En swingende hyldest til livet
Hymn to Freedom
Dato: 14. august 2018 kl.19:30
Unummererede siddepladser

Steen Nikolaj Hansen, trombone
Niels Ole Sørensen, Hammondorgel
Espen Laub von Lillienskjold, trommer

Trioen ?Hymn To Freedom? består af så forskellige instrumenter som basun, det store skrummel af et instrument, Hammondorglet og så et trommesæt. Kan de 3 instrumenter overhovedet spille sammen, og klinger det på nogen måde godt sammen i en kirke. Svaret er et stort rungende JA, og trioen har da også spillet talrige kirkekoncerter.
Hymn To Freedom, der har lagt navn til trioen er skrevet af pianisten Oscar Peterson. Nummeret i sig selv er en hyldest til livet og friheden, og titlen er jo i den grad højaktuel i verden den dag i dag.
Glæd jer til musik spillet med energi, hjerte og sjæl; og når så basunen bliver lagt i hænderne på Danmarks bedste på det instrument, Steen Nikolaj Hansen, Hammondorglet bliver kyndigt betjent af en af landets dygtigste hammondorganister, Niels Ole Sørensen, og trommestikkerne er lagt i hænderne på en af de bedste groovemasters, Espen Laub von Lillienskjold, er der lagt op til et brag af en koncert.

Program: African American spirituals i trioens egne arrangementer blandet med numre, der lægger sig op af denne genre og så selvsagt Oscar Petersons Hymn to Freedom.

Arrangør: Bangsbostrand Kirkes Menighedsråd