x

Bach Med Akkordeon Og Tango
UGGERBY KIRKE
D. 03.08.2018 Kl. 19:30


Bach med akkordeon og tango

Ensemble Odeon

Dato: 3. august 2018 kl.19:30

Unummererede siddepladserJulija Skipore, akkordeon

Yana Deshkova - violin

Veronika Mojzešová - violin

Raimund Eckertz - viola

Estera Kwiecie? - cello

Toms Timofejevs, kontrabasStrygekvintetten Ensemble Odeon er ledet af violinisten Ivaylo Dechkoff med Julija Skipore i front som akkordeon-solist, uddannet fra Jazeps Vitols Musik Akademi i Riga (Letland) og Syddansk Musikkonservatorium. Ensemblet har sin base i Odense og medlemmerne tæller professionelle musikere med stor erfaring fra de danske musikscener.

Tro det eller lad være, men meget af den musik, der er skrevet for almindelige tangentinstrumenter, kan udmærket spilles på akkordeon - endda med stor klangfylde. Oplev en aften med akkordeonet i front i både barok, klassisk og moderne tango-inspireret musik. Strygerne høres også for sig selv i strygekvartetten Jacobs Kamp skrevet af kirkens organist Rolf Ruggaard.

Oplev det humørfyldte og velspillende ensemble i en fantastisk palet af musik.Program: Koncerten vil bl.a. byde på Bachs berømte cembalokoncert nr. 1 i d-mol, klaverstykke af Mendelssohn og Jacob Gades Tango Jalousie og andre tango-inspirationer.Arrangør: Uggerby Menighedsråd