x

En Rejse I Opera Og Operette
Hjørring Sognegård
D. 26.07.2018 Kl. 19:30

En rejse i opera og operette
Dato: 26. juli 2018 kl.19:30
Unummererede siddepladser

Mette Grosbøl, sopran
Jakob Berggren Lindbirk, klaver

Mette Grosbøl har efter sin uddannelse på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium arbejdet på Aarhus Teater som sanger og skuespiller i bl.a. musicals og operetter. Siden 2005 har hun været ansat som 1. sopran i det Kgl. Operakor på det Kgl. Teater. Desuden har hun haft en del soloroller, bl.a. Donna Anna i Don Giovanni, Elisabeth i Maria Stuart, Papagena i Tryllefløjten, la Dolcina i Gianni Schicchi og Kitty Hart i Dead Man Walking.
Jakob Berggren Lindbirk har efter uddannelse som pianist og akkompagnatør på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og på Royal College of Music i London arbejdet som repetitør og musiker på en række musicalforestillinger bl.a. på Det Ny Teater, Malmø Opera og Aarhus Teater og som kapelmester på Dig og mig/Putting it Together på Folketatret, American Idiot på Malmö Opera, You?re a good Man Charlie Brown, Musikhuset Aarhus.

Program: En musikalsk rejse gennem operettens mestre Lehár og Strauss og deres kendte værker bl.a. Den Glade Enke, Flagermusen og Smilets land. Desuden skal vi høre værker af Puccini, Verdi, Bernstein og Gershwin

Arrangør: Sct. Hans Kirkes Menighedsråd